Bad + fika

Vi beslöt oss efter många om å men å wiispelande att ta oss in till leksand å besöka deras nyrenoverande badhus för att ta ett bad. Vi behövde ändå duscha allihopa så då slog vi två flugor i en smäll. T gillade badet då dom hade både vattenruschebana å svikt. dock tyckte hon att ruschebanan va en aningens kort. Men hu va halt det va på golvet i duschrummet å mellan bad å omklädningsrum. Va så att man fick trippa sakta å korta steg så att man inte skulle halka eller sträcka sig. förstår inte varför det skulle va så halt. dom har helt enkelt valt fel golv till ett sådant ställe enligt mig.

Efter badet så åkte vi till ett fik å fikade. Hittade några kakor som va helt mjölkfria så även T fick fika lite. Ja trevligt sällskap hade jag med mig. Den ena skulle hämta servetter å kom inte tillbaka förrän vårat fika va slut. Den andra pratade i mobilen eller tjatade om mer fikabröd. Men trevligt för J-E att träffa gamla bekanta då umgänget på ön inte är jätte stort ännu.

Nu blir det lite softa innan maten som värdfolket fixar. J-E å hans bror är ute å fixar med bilarna. Våran så att den är städad ifrån allt skräp tills vi åker hem. Å broderns så att den är redo för en vecka till fjälls. T håller på att försöka göra eld i öppna spisen men kan säga att det går sådär för henne men jäklar va duktig hon är på att tända tändstickorna det är just nu det enda som funkar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0